a rush of blood to the head


Shorta-JC, linne- gina tricot, jeans-? klocka- knokk och sist men inte minst mina underbara converse som inte syns på bild.


Dåligt med uppdatering av mig, jag ska förbättra mig men det är så mycket med skolan och så jag har ju trots allt börjat gymnasium nu och jag kanske går en av de program som man måste lägga tid på pluggandet. Men iallafall ska vi inte snacka om skolan här utan mode;) här har ni en bild på mig i olika färger.


coldplay- lovers in japan/regin of love


Är kär i de här skorna, ska köpa dom i helgen kanske. Finns på Dinsko.


Mycket svart här


T-shirt från M&Q 199:-


Mössa från Bik Bok för 79:-


leggings med dragkjedja från Bik Bok 149:-


tunika från Lindex för 199:-


The view from afternoon
Tights med dragkjedja- bikbok
T-shirt- ?
paljett väst- H&M
mössa- systers egen gjorda
klocka- knokk

spotify (Y)

Haha, louise klagar så mycket på mig för att jag inte uppdaterar så det här inlägget är skapad för dig bästa louise <3 inget speciellt har hänt igår så var jag till gävle och träffa bästa Sara, lorin och lorins kompis louise. Lorin har ass nice rum hon har skaffat sig spotify och högtalare så vi dunkade med ass hög musik och så, kikade på idol också.


unbelievable

Har ingen ork att skriva och brist på bilder har jag också så ni får nöja er med lookbook bilderna. Men kolla va grym hon är, älskar hennes stil. Jag ska vara mer aktiv i bloggen men som ni vet så handlar min blogg om mode och man kan ju inte skriva om mode direkt men bilder kommer det bli mycket utav. Jag skriver lite då och då om mina dagar också.


Donne-moi

två stycken outfits som jag tycker är snygga. 


Knokk

Fick hem min underbara klocka igår, den på bilden, är mycket grymare i vanliga fall. Det finns att beställa på knokk.se iallafall så har det inte hänt så mycket vi fick våra datorer från skolan idag, ass dåliga men duger ändå. Nee nu lär jag gå och få i mig nånting, skit äcklig mat idag på skolan, bläää!! Sen ska jag ta och cykla ner till stan och hämta min mobil, yess jag har saknat den.


RSS 2.0